Trægulve er stor

Trægulve tilføje skønhed og raffinement af enhver hus i stor udstrækning. Disse gulve har en forskellige aura omkring dem og kan gøre selv en virkelig kedelig indretning ser godt ud. Gulve er langtidsholdbare og kan vedligeholdes med meget lidt pres på ens lomme. Udvalg af trægulve tillader folk at vælge og vrage. Gulvene er af forskellige typer som følgende:

1. faste parket gulv 3/4″& mindre

2. manipuleret gulv-Strip, planke, parket

3. solidt plankegulv gulve 3/4 “* 3” og op

4. fast Strip gulv – T & G op til ¾” op til 3/4″

Disse typer af gulve kan være ufærdige, prefinished, imprægneret eller formere.

Træ gulve skal være installeret på værelserne. Ifølge personlige valg, kan installationer flød, limet, eller naglet/hæftet. Flød eller limet installationer kan lamineret eller manipuleret. Men den naglet/hæftet installation kan ikke være lamineret. Det kan blive manipuleret.

Træ gulve er en levetid og endnu vigtigere, en tid investeringer. De øge værdien af huset, men absolut gør ikke forbrugeren gå gennem tilbagevendende omkostninger. Disse gulve er nemme at vedligeholde. Bare fejning og rengøring med de specifikke produkter til dette formål er nok. Gulvvask med en fugtig kost eller klud bør undgås, da vand kan beskadige gulvet. De fleste træ gulv producenter har specifikke rengøring produkter til forbrugeren. Hele huset kan har trægulve, men det er altid en god idé at forlade badeværelset til side.

Gulve og vægge, skabe en grundlæggende fornemmelse om et værelse. For eksempel, grå vægge skaber en melankolsk stemning i et rum, igen pink eller citron eller havet grønne vægge giver en langt mere munter og positiv stemning. Dette er noget immaterielt, svært at forklare med ord. Det samme gælder gulve.

Trægulve tilbyde forbrugerne en stor variation i farve. Interiør dekoration vil kræve nogen mønster eller farve, men generelt red oak, natural, ahorn naturlig er meget populære. Det er bedre at huske, at mørkere etager gå godt med traditionelle eller formelle Boligindretning.

Lysere farver er velegnet til mere afslappet værelser. Eksotisk træ gulve som brasiliansk kirsebær, brasilianske valnød, Santos mahogni har vundet accept. Men typen af gulv i rummet vil altid blive dikteret af individuelle smag og behov.

Hånd malet træ gulve tilføje noget særligt til rummet og er blevet meget populære. Det er muligt at have de gulve malet, bejdset, tonet for at have den ønskede effekt. Malede gulve giver et indtryk af at være en designer, en ved hjælp af forskellige teknikker.

Dem, der ønsker trægulve i deres hus skal holde nogle punkter i tankerne:

Hvilke områder i hjemmet skal gulve, hvilke farver hen til gide og hvilken slags finish? Men det er en god idé at få rådgivning https://terrassebrædder.dk fra en professionel trægulv. Det vil hjælpe forbrugerne fra at blive alt for forvirret over de praktiske grynet af ting.